Skip to content
Politică

Alina Gorghiu amenință PSD cu o nouă sesizare la Curtea Constituțională

Alina Gorghiu, co-presedinte al PNL, a declarat marti ca partidul se opune „categoric” modificarilor propuse la Regulamentul Camerei Deputatilor care confera o super-imunitate si a anuntat ca va contesta acest document la Curtea Constitutionala daca va fi adoptat in forma propusa.

„Atrag atentia ca PSD pregateste o adevarata miercure neagra in Parlamentul Romaniei – in plenul Senatului cautand sa respinga avizarea cererilor DNA privitoare la senatorii (fosti ministri) Dan Sova si Darius Valcov, iar in plenul Camerei Deputatilor urmand sa voteze pentru superimunitate. Ne vom mobiliza pentru ca asa ceva sa nu se intample. Cer PSD sa se gandeasca de doua ori inainte de a adanci deficitul de credibilitate pe care Parlamentul il are deja”, a scris liderul PNL, intr-o postare pe Facebook.

Reamintim ca deputatii si-au pregatit terenul pentru a se putea apara mai bine in fata procurorilor anticoruptie, modificand Regulamentul Camerei Deputatilor, astfel incat procedura de incuviintare a arestarii preventive sa fie mult mai grea, informează hotnews.ro.

2 comentarii la “Alina Gorghiu amenință PSD cu o nouă sesizare la Curtea Constituțională

  1. Asta vad ca incepe sa uite ca la asa zisa marte neagra de acum ceva timp a fost si ea coautoare ??? Crin al ei nici nu stia bine ce a votat. Dintr-o data, s-a trezit constiinta in ea ! Atrage atentia ca o tata, atentioneaza, cearta pe toata lumea, e singura detinatoare a adevarului. Tot e bine ca vad ca nu o baga nimeni in seama. Problema este cat trebuie sa o mai suportam .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *