Skip to content
Politică

Alina Gorghiu, atac voalat la adresa premierului. Cum îl numește liderul PNL pe Victor Ponta

După ce Senatul României a respins, joi, solicitarea DIICOT de încuviințare a urmăririi penale pe numele lui Varujan Vosganian, au apărut nenumărate reacții vehemente cu privire la acest eveniment.

Co-președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, l-a criticat pe prim-ministrul Victor Ponta, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook.

Reacția liderului PNL a venit în urma mesajului lui Victor Ponta, prin intermediul căruia transmite faptul că votul negativ din cazul lui Varujan Vosganian a fost „o mare greșeală și inconsecvență! Noua Alianță Blaga / Gorghiu / Geoană / Vanghelie își arată prioritățile!”.

Citește și Ponta îi pune la zid pe cei din PNL și grupul Geoană- Vanghelie după ce Vosganian a fost ”scăpat” de procurori

„Spre deosebire de Victor Ponta, am avut decența de a nu împărți responsabilitatea votului din Senatul României cu MAJORITATEA existentă în acest moment. Așa voi face și în continuare. Nici măcar faptul că dl Victor Ponta a absentat de la votul din Camera Deputaților, în cazul Elenei Udrea, nu mă determină să caut vinovații în alte partide pentru situația din Senat. Fac acest lucru pentru că nu cred că un lider politic poate fi și un om de stat dacă nu își asumă responsabilități.”, a scris Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

În același timp, Alina Gorghiu l-a catalogat pe Victor Ponta drept „un politician-prizonier al minciunii”.

„Din păcate, dl Ponta rămâne un politician-prizonier al minciunii, care nu va face altceva în cariera sa politică decât să dea vina pe alții. Chiar și prin dedublare.”, a notat liderul PNL.

Varujan Vosganian a fost, joi, salvat de către Senat, cu privire la solicitarea procurorilor de a încuviința urmărirea penală pe numele acestuia. Astfel, 71 de senatori au votat împotriva ridicării imunității lui Vosganian, 56 pentru, iar 5 voturi au fost anulate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *