Skip to content
Politică

Alina Gorghiu, atac voalat la adresa lui Băsescu

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, l-a criticat pe fostul şef al statului, Traian Băsescu, despre care a declarat, în cadrul unui mesaj transmis pe pagina personală de Facebook, că nu a reuşit să facă în zece ani ce a făcut actualul preşedinte, Klaus Iohannis în două luni.

„Foștii Președinți, Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu vor fi tot timpul tentați să considere providențială întreaga activitate pe care au desfășurat-o în perioada în care au îndeplinit cea mai importantă funcție în statul român.

Este o reacție firească. Mandatele lor diferite, cu bune și cu rele, vor fi analizate, însă, cu obiectivitate și în timp, de istorici.

Așa cum am spus-o și în cazul fuziunii dintre PNL si PDL, noi, ceilalți trebuie să privim spre viitor cu speranță, și cu înțelegere spre trecut.

Fără a defini cele două mandate ale fostului Președinte al României, Traian Băsescu, am o singură observație: în cei 10 ani nu a reușit să semneze un pact politic pentru Armată, lucru pe care actualul Președinte l-a realizat în mai puțin de două luni.

În rest, consider că acțiunile din prezent ale domnului Traian Băsescu nu mai au credibilitate în fața cetățenilor și nici relevanță pentru actuala direcție politică de consolidare a dreptei și de reformă a clasei politice.”, a scris Alina Gorghiu pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *