Skip to content
Politică

Alina Gorghiu comentează chemarea Laurei Codruța Kovesi la controversata secție pentru anchetarea magistraților

Senatorul liberal Alina Gorghiu comentează chemarea Laurei Codruța Kovesi la controversata secție pentru anchetarea magistraților spunând că parcă secția specială vrea să confirme toate temerile care au fost exprimate, din țară și din străinătate, la înființarea ei.

Gorghiu afirmă că se întâmplă exact ce avertiza Comisia de la Veneția în legătură cu această secție: impact asupra magistraților, intimidare, afectare a încrederii cetățenilor în justiție.

„Asta de care vorbește toată lumea are ochi și are sprâncene. Prin ceea ce se întâmplă în cazul LCK, parcă secția specială vrea să confirme toate temerile care au fost exprimate, din țară și din străinătate, la înființarea ei. Exact ce ne avertiza Comisia de la Veneția în legătură cu această Secție, aia se întâmplă: impact asupra magistraților, intimidare, afectare a încrederii cetățenilor în justiție„, a scris pe Facebook Alina Gorghiu, potrivit hotnews.

Senatorul PNL spune că soluția este una singură – punerea în aplicare, repede și complet, a recomandărilor și opiniilor primite din partea Comisiei de la Veneția.

„După discuțiile de acum, sper să existe la actuala majoritate destulă maturitate cât să înțeleagă faptul că nu mai are de ales!”, adaugă senatorul liberal.

Laura Codruţa Kovesi remarcă faptul că această citaţie vine în momentul în care ea se pregăteşte să susţină interviul pentru funcţia de procuror-şef european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *