Skip to content
Politică

Alina Gorghiu dă cărţile pe faţă: va propune PNL un premier tehnocrat?

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu dă cărţile pe faţă în ceea ce priveşte zvonul legat de un posibil premier al Partidului Naţional Liberal luat de la tehnocraţi.

Deputatul PNL a vorbit, vineri, la Antena 3, despre un profil al viitorului premier, l-a menționat pe Dacian Cioloș, însă a precizat că vicepremierul Costin Borc nu este pe lista partidului, așa cum s-a auzit în ultimele zile în presă.

”Profilul lui Dacian Cioloș este un profil corect pentru candidatul PNL, dar noi abia în toamnă decidem profilul viitorul premier”, a spus Alina Gorghiu..

Astfel, a completat liberala, partidul nu i-a făcut nicio ofertă din acest punct de vedere lui Dacian Cioloș, pentru că PNL nu are definitivat încă profilul viitorului prim-ministru.

Cât despre varianta Costin Borc, propunere de premier, Gorghiu a negat.

”N-am auzit nicio discuție în PNL despre Costin Borc. Niciuna”, a declarat copreședintele liberal.

În altă ordine de idei: tot vineri, la Antena 3, Alina Gorghiu a afirmat că partidul pe care îl conduce are un scor de 33% și, dacă ar fi PSD, ea nu ar ignora acest lucru.

”Avem un scor de 33%, cu doar câteva procente în spatele PSD. E un scor pe care eu nu l-aș ignora deloc, dacă aș fi PSD. Acest scor imprimă direcția pentru următorii patru ani”, a punctat Gorghiu.

Cât privește profilul viitorului premier, Alina Gorghiu a arătat că Dacian Cioloș răspunde acestei cerințe, însă partidul nu i-a făcut nicio propunere, pentru că nici nu au decis profilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *