Skip to content
Politică

Alina Gorghiu, despre conferinţa lui Vlad Voiculescu: Nu avem timp de drame sau zgomot de fond pentru nimic

Inquam Photos/Cornel Putan
" "

Fosta preşedintă a PNL Alina Gorghiu a comentat în mod acid conferința de presă susţinută de ministrul demis Vlad Voiculescu, care l-a atacat pe Florin Cîțu. Aceasta susţine că Guvernul nu are timp de „drame” sau „zgomot de fond pentru nimic”, așa că membrii coaliției ar trebui să nu facă jocurile PSD.

E perioadă de criză, avem treabă de făcut. Nu avem timp de drame sau zgomot de fond pentru nimic. Disensiunile, tensiunile și atacurile politice denotă lipsă de respect față de electoratul care ne-a acordat încredere. Înțeleg orice demers politic, le apreciez pe cele raționale, pentru că avem de depășit un obiectiv major, acela de a ieși cu bine din pandemie. Aceasta este prioritatea zero. Fac apel la oricine din coaliție să nu fie util PSD. Pentru că asta înseamnă să îi trădăm pe cei care ne-au oferit încrederea și singurii care au de suferit sunt românii.

" "
" "

PS: Florin Cîțu are tot sprijinul PNL. Sprijinul celui mai puternic partid, Singurul partid care și-a asumat singur guvernarea într-o perioadă de criză, când alte partide au fugit. Soluția este PNL-USR-PLUS-UDMR la guvernare, mai puternici și ca echipă”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *