Skip to content
Video

EXCLUSIV Alina Gorghiu, despre purtătorul de cuvânt al PNL:” În şedinţa Biroului Permanent de la Iaşi voi merge cu propunerea Ionuț Stroe”

" "

Invitatul interviurilor PSnews.ro din această săptămâna, Alina Gorghiu, copreședinte al PNL, a dezvăluit cu ce propunere va merge în fața conducerii partidului pentru funcția de purtător de cuvânt al liberalilor.

Alina Gorghiu a precizat că în ședința din data de 23 ianuarie a conducerii PNL îl va propune pe deputatul de Dolj, Ionuț Stroe, să fie purtător de cuvânt al partidului. Liderul liberal și-a motivat această alegere prin prisma faptului că deputatul Ionuț Stroe este ”un tânăr, cu imaginea unui om necontroversat” și care, de asemenea, are ”un profil politic care îi permite să facă un pas în față.”

" "
" "

Laura Chiriac: Purtător de cuvânt al PNL? Dumneavoastră aţi fost purtător de cuvânt, ştiţi ce important este să se transmită bine mesajul. Pe cine vedeţi în această funcţie?
Alina Gorghiu: Chiar am mare nevoie de purtător de cuvânt. Am văzut că deja unii colegi de-ai dumneavoastră au avansat nişte nume. În şedinţa Biroului Permanent de la Iaşi voi merge cu propunerea Ionuț Stroe…

Laura Chiriac: Purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal. Dumneavoastră ați fost purtător de cuvânt, știți ce important e să se transmită bine mesajul. Pe cine vedeți în această funcție?
Alina Gorghiu: Chiar am mare nevoie de purtător de cuvânt, am văzut că deja unii colegi de-ai dumneavoastră au avansat niște nume. În ședința Biroului Permanent de la Iași voi merge cu propunerea Ionuț Stroe, statutul spune că președintele propune purtătorul de cuvânt și-i informează pe colegii din Biroul Politic. Îmi doresc un coleg tânăr care să aibă acea imagine de om necontroversat, este un coleg parlamentar, deputat, care are dezvoltată dimensiunea politică externă, este foarte, foarte priceput și am convingerea că orice om pe acest profil care face un pas în față e binevenit. Mi-aș dori să fie încântată presa că are un asemenea partener de discuții în PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *