Skip to content
Politică

Alina Gorghiu despre traseismul politic: „Este un viol al democraţiei”

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat joi seara, la Realitatea TV, că ordonanţa de urgenţă care legiferează migraţia politică este „un viol al democraţiei”.

„Este un viol al democraţiei. O spun la modul foarte serios şi am proprietatea termenilor şi mai ales a celor juridici. În 2006, toată clasa politică, printr-o consultare amplă, inclusiv cu PSD, a luat o decizie: să punem punct traseismului politic. Lucru salutat de toată lumea la momentul ăla. Au trecut 8 ani de zile de la momentul resetării scenei administraţiei din România şi nimeni nu a mai reuşit să facă un pas înapoi. Fără o dezbatere reală, fără să existe 24 de ore în atenţia opiniei publice, cu reacţie din partea societăţii civile, cu îngrijorări, în termeni diplomatici, din partea a două ambasade, cu reacţii din partea oficalilor din PE, Guvernul, azi, într-o perfectă netransparenţă, fără avizul AEP, ia această decizie”, a spus Alina Gorghiu.

2 comentarii la “Alina Gorghiu despre traseismul politic: „Este un viol al democraţiei”

  1. Alinutza asta e ca si cea din bancuri. Stie cum e cu violul si cu termenii juridici. Baga si AEP-ul in asta (?!?!?). Dar nu prea stie cum liberalii intr-o sera erau in ALDE si dimineata in PPE. Si intre cele doua momente, scrutinul electoral al europarlamentarelor, ca un adevarat viol ! Pentru fata asta, nici violul nu mai e ce era….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *