Skip to content
Politică

Alina Gorghiu, dezvăluiri surpinzătoare despre cine NU va face parte din Guvernul PNL

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a dezvăluit, joi seară, cine sunt oamenii din partid care NU vor face parte sub nici o formă din viitorul guvern liberal.

Prezentă în studioul Antena 3, Gorghiu a explicat că nu poate să ofere nume de persoane care vor face parte din viitorul Guvern PNL, dar a fost întrebată despre oamenii care nu se califică în acest sens.

”Oameni care au fost în varii guverne liberale, democrat-liberale, asupra cărora electoratul are îndoieli majore, din pricina unor măsuri mai mult sau mai puțin inspirate nu se vor găsi în Cabinetul Predoiu. Predoiu nu este deloc o persoană, în opinia mea, controversată, este un prim-ministru bun şi poate fi un prim-ministru foarte bune”, a declarat Alina Gorghiu.

1 comentariu la “Alina Gorghiu, dezvăluiri surpinzătoare despre cine NU va face parte din Guvernul PNL

  1. Pai daca in opinia asteia Predoiu, unul din stalpii tuturor guvernelor basiste, nu este o persoana controversata, ce dracu mai discuta de ceilalti ??? Vorbeste de masuri inspirate ? Pai cat de inspirat a fost Predoiu cand a semnat de legalitate toate taierile de pensii si salarii sau cand a numit-o pe Bica in minister si la ANRP ??? Numai ce-l facura sef la SIE pe unul cel putin la fel de compromis ca si Predoiu. Ce incredere sa mai poti avea in ciripitul asteia ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *