Skip to content
Politică

Alina Gorghiu divulgă care vor fi principalele teme discutate în ședința liberalilor

Co-președintele Partidului Național Liberal Alina Gorghiu a dezvăluit, luni, care vor fi principalele teme care vor fi discutate în ședința PNL. Astfel, Gorghiu a declarat că în ședința conducerii liberale se va discuta si despre „situațiile mai delicate” ale unor colegi cu probleme în justiție, potrivit Agerpres.

Întrebată dacă în cazul lui Sorin Frunzăverde conducerea va decide sancționarea acestuia, având în vedere că el se află sub control judiciar într-o anchetă a DNA, Gorghiu a precizat că „în absolut orice fel de caz statutul se va aplica”.

„Vom discuta și să știți că în absolut orice fel de caz statutul se va aplica. Și în cazul domniei sale. Vom face o discuție chiar acum în ședință despre toate situațiile mai delicate pe care PNL le are”, a declarat Gorghiu, înainte de ședința conducerii liberale.

Întrebată dacă în cazul celor condamnați de o instanță se va aplica măsura suspendării din partid sau aceștia vor rămâne doar cu sancțiunea pierderii funcțiilor, Gorghiu a declarat că „nu este o decizie pe care să o luăm în această ședință de conducere”.

„Va fi o discuție pe care doar CNC-ul o poate purta. Nu este o decizie pe care să o luăm în această ședință de conducere”, a declarat Alina Gorghiu.

„Vor fi mai multe propuneri. Cu siguranță votul va decide în favoarea fie a retroactivării acestor dispoziții, fie a unor norme tranzitorii. Nu aș putea să vă spun acum care va fi hotărârea Consiliului Național de Coordonare”, a mai spus copreședintele PNL.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *