Skip to content
Politică

Alina Gorghiu explică marele „handicap” al proiectului de revizuire a Constituției

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, copreședintele PNL Alina Gorghiu a transmis că proiectul de revizuire a Constituției nu este aproape de a fi încheiat, așa cum susține PSD.

Totodată, Gorghiu a precizat că lipsa dezbaterilor publice este un mare handicap al actualului proiect.

„Cei care s-au specializat în modalități de ocolire a Constituției pozează acum în reformatori și dau lecții PNL. Proiectul de revizuire a Constituției nu este în niciun caz aproape de a fi încheiat, așa cum susține PSD. Puterea vrea să cârpim un proiect care s-a dovedit a avea carențe. Noi optăm pentru un demers serios și de substanță, în acord cu recomandările CCR și ale Comisiei de la Veneția. Lipsa dezbaterilor publice este un mare handicap al actualului proiect. De aceea, unul dintre principalele obiective ale PNL este să organizeze dezbateri și să facă proiectul de revizuire a Constituției cunoscut cetățenilor care vor vota la referendum.”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

1 comentariu la “Alina Gorghiu explică marele „handicap” al proiectului de revizuire a Constituției

  1. Dupa fuziunea cu PDL, PNL devine noul partid al lui Traian Basescu: prin retorica, prin atacurile lansate, prin aceleasi mesaje, acelasi stil de atac la persoana si prin modalitatea de actiune politica. PNL se comporta la fel si vorbeste la fel ca fostul PDL al lui Basescu Ca noul PNL este un continuator al politicii lui Basescu o confirma iesirile publice
    ale unor oameni ca Orban, Predoiu sau Alina Gorghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *