Skip to content
Politică

Alina Gorghiu, faultată chiar de un purtător de cuvânt al PNL. Dovada FOTO

gandul.info

Fosta șefă a PNL Alina Gorghiu a fost „faultată” chiar de către un purtător de cuvânt al Partidului Național Liberal. Vedeți în cele ce urmează DOVADA foto.

După cum puteți citi în articolul din linkul de mai jos, Gorghiu a scris miercuri o postare pe Facebook în care a tunat și a fulgerat împotriva administrației PSD din București pentru deszăpezirea defectuoasă.

CITIȚI ȘI: Gorghiu, iritată de deszăpezire: Aduceți-vă aminte de mișto-ul lui Dragnea!

Până aici, nimic deosebit. Problema a apărut, în schimb, în comentariile strânse la postarea Alinei Gorghiu. Una dintre reacții îi aparține lui Alin Ignat, care îi scrie senatorului PNL: „Eu tot întreb, pe când vedem bârna din ochiul nostru? Văd preocupare zilnică pentru a ataca orice mișcare a PSD-ului. Dar noi cu noi ce facem?!”

ag1

Se pune o întrebare legitimă: cine e Alin Ignat și prin ce este relevantă atitudinea lui? Răspunsul se găsește la un click distanță, chiar la descrierea de pe profilul de Facebook al persoanei: purtătorul de cuvânt al organizației județene PNL Alba.

ag2

Vă lăsăm să trageți singuri concluzii legate de stilul de conducere al Alinei Gorghiu (pe vremea când aceasta conducea PNL), nu înainte, însă, de a vă spune că în 2017 este programat un Congres al partidului, care de multă vreme se anunță un eveniment plin de scântei, unde liberalii vor avea ocazia să își strige nemulțumirile, cele mai multe ținute până acum în culise, dar amplificate de dublul eșec electoral al anului 2016: atât cel de la locale, cât și cel de la parlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *