Skip to content
Politică

Alina Gorghiu gafează din nou

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, și-a făcut o obișnuință din a gafa, în ultimele zile.

După ce a încurcat instanțele care l-au condamnat pe liberalul Roșca Stănescu, declarând că PNL nu comentează hotărârea Înaltei Curți, deși Roșca Stănescu a fost condamnat de Curtea de Apel,  avocatul Alina Gorghiu dovedește că habar nu are de propriile inițiative.

Prezentă într-o emisiune de televiziune la postul Antena3, Alina Gorghiu a declarat că este inițiatorul abrogării articolului 282 al Codului Penal.

În realitate, articolul 282 se referă la „falsificarea de monede sau de alte valori”. Purtătorul de cuvânt al PNL se referea în schimb la articolul 276, referitor la „presiuni asupra justiţiei”, articol abrogat din Codul Penal.

Totuși, Gorghiu a declarat cu dezinvoltură că este inițiatorul abrogării articolului 282 și că datorită ei , „acesta nu mai există”.

Alina Gorghiu nu este la prima gafă, încă de când și-a început mandatul de purtător de cuvânt, juristul PNL a avut câteva declarații deloc inspirate.

CITEȘTE ȘI: Gafă de proporții a purtătorului de cuvânt al PNL

15 comentarii la “Alina Gorghiu gafează din nou

 1. … Alina Gorghiu, și-a făcut o obișnuință din a gafa, în ultimele zile….
  Pai cum in ultimele zile ??? Ca asta e in sine o gafa a politicii . Nici sa-i numeri sau sa-i enumeri gafele nu mai poti. Poate reuseste buna ei colega de partid, Anastase ! Ce cuplu remarcabil. Gorghiu zice una dupa alta, si Anastase le numara. Ce poate fi mai frumos ???

  1. Daca Johannis nu castiga alegerile astea, domnisoara Gorghiu pierde tot. E prea legata de PNL ca sa plece, deci va ramane sa faca opozitie 10 ani de-acum incolo in parlament si va avea PDL-ul pe cap in propriul partid. Domnisoara Gorghiu pica rau de tot (la fel ca si altii din PNL) in cazul asta.

   S-ar putea sa se puna problema si de niste dosare penale dupa alegeri. Nu stiu ce combinatii a facut, dar sigur a facut ceva ca altfel nu era acolo.

   Deci ea nu mai are nimic de pierdut, lupta cu toate armele si pana la epuizare. Din pacate pentru ea, s-a epuizat putin cam devreme. E foarte obosita si cu atentia in toate partile. Daca se pune o minima presiune pe ea, cedeaza.

 2. Asta habar nu are si se da a fi mare jurista dar nu a dovedit-o, toata ziua umbla de colo colo si mesteca guma de zoe – vai mama ei

 3. Nu numai Alinuta e zapacita la cutia craniana ci mai toti fostii liberali au probleme cu caputu de cand au fost trecuti, de voie sau de nevoie in tabara lui basescu.

  1. Sa o crezi numai tu ……Niciun doctorat din Romania nu este 100% origibal. Intre 50 si 70% sun „inspiratii”…obisnuite. Nici macar unu !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *