Skip to content
Politică

Alina Gorghiu îi dă replica lui Ponta după declarațiile premierului de la Consiliul Național

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat un val de critici la adresa premierului Victor Ponta, precizând că acesta „are puternice resentimete față de electoratul care nu l-a votat.”

Gorghiu a mai punctat că la patru luni de la înfrângerea de la alegerile prezidențiale, Victor Ponta „nu e capabil să facă o analiză sinceră.”

„La patru luni de la înfrângerea în alegerile prezidențiale, Victor Ponta nu e în stare să facă o analiză sinceră a eșecului. Mai grav este însă că dl. Ponta afișează puternice resentimente față de electoratul care nu l-a votat.
Vorbind azi despre alegerile locale, Victor Ponta a afirmat că turul doi n-ar fi bun pentru că ”se dă drumul la emoție, la ură”. La fel gândește despre alegerile prezidențiale, văzând probabil ”ură” în cea mai frumoasă manifestare de solidaritate a cetățenilor români din ultimii ani (fie ei aflați între granițele țării sau în diaspora): votul din 16 noiembrie 2014.
Premierul Ponta ar trebui să se întrebe dacă nu cumva a existat o bază solidă pentru acea “emoție” colectivă care l-a învins în turul 2. Când dai ordonanță de urgență ca să racolezi sute de primari, când refuzi deschiderea de noi secții de vot în străinătate încălcând un drept constituțional, când refuzi să respingi proiectul de lege privind amnistia și grațierea în speranța de a mobiliza în sprijinul tău diverși condamnați și condamnabili, când lansezi direct sau prin interpuși valuri de atacuri murdare contra principalului contracandidat – adică în momentul în care principala “emoție” pe care o afișezi este disperarea de a câștiga cu orice preț – atunci românii reacționează!”, a transmis Alina Gorghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *