Skip to content
Politică

Alina Gorghiu îi urechează pe PSD-iști: Pe tăcute se face totul!

epochtimes-romania.com

Președintele PNL Alina Gorghiu îi urechează pe PSD-iști, în contextul actualelor pregătiri pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

Concret, deputatul liberal îi acuză pe social-democrați de lipsă de transparență în ceea ce privește strângerea de semnături, depunerea candidaturilor, alcătuirea listelor, desemnarea candidaților și întocmirea programelor.

Redăm mai jos mesajul integral al Alinei Gorghiu publicat, vineri seară, pe Facebook:

„Suntem la două luni distanță de alegerile parlamentare din 11 decembrie și încep să mă întreb dacă cei de la PSD sunt dispuși să intre vreun pic în regimul electoral. La ei e liniște, parcă pe tăcute se face totul – strângere de semnături, depunere de candidaturi, liste, oameni și programe. În realitate, PSD nu doreşte o campanie în care să discute despre persoane şi despre candidaţi – nici măcar despre cei direct interesați, adică viitorii parlamentari. În realitate PSD caută să impună un ritm scăzut al campaniei electorale, fără evenimente şi fără emoţie deoarece are conştiinţa clară că o campanie intensă i-ar defavoriza foarte mult.
Noi, #PNL, vrem să vorbim despre programe de guvernare și oameni și integritate. Despre teme care să nască dezbatere și să mobilizeze oamenii să vină la vot. Din sondajele noastre reiese că doar 29% dintre români vor fi dispuși să voteze pe 11 decembrie, cu 13% mai puțin față de parlamentarele din 2012. PSD vrea să reducă totul la tăcere.
#PNL are însă datoria să promoveze o campanie corectă, cinstită și bazată pe programe relevante. Primul semnal va fi dat mâine la Consiliul Național de Coordonare! Reconstruim România!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *