Skip to content
Politică

Alina Gorghiu îl lovește pe Victor Ponta cu propriile lui arme

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat că premierul Ponta a avut un discurs corect când fratele fostului președinte Traian Băsescu a fost reținut. La momentul respectiv premierul i-a cerut demisia lui Traian Băsescu, afirmând că e nevoie de un sacrificiu personal.

În contextul actual, „când rude, prieteni apropiați ai premierului sunt cercetați pentru fapte de corupție”, Alina Gorghiu transmite că „Victor Ponta nu mai are legitimitatea morală și politică de a conduce Guvernul României”.

„Victor Ponta a avut un discurs corect când Mircea Băsescu a fost reținut. Premierul îi cerea demisia lui Traian Băsescu, spunând că este nevoie de un sacrificiu personal. Victor Ponta nu mai poate rămâne prim-ministru. Nu doar pentru că prietenii cei mai apropiați și rude ale sale sunt cercetați pentru fapte de corupție. Incompetența, minciuna și abuzurile sale sunt tot atâtea motive pentru care Victor Ponta nu mai are legitimitatea morală și politică de a conduce Guvernul României. România nu și-l mai poate permite într-o funcție atât de importantă. E un lux prea mare, pentru o țară ca România”, a precizat șefa PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *