Skip to content
Politică

Alina Gorghiu, îndemn către alegători: „Să votați oameni onești și cinstiți”

Copreședintele PNL Alina Gorghiu i-a îndemnat duminică pe alegători să voteze „în primul rând oameni onești și cinstiți”, adăugând că acesta ar fi cel mai important atribut al unui primar în ziua de astăzi.

„Îmi doresc să se schimbe viața în multe comunități din România, dar, din păcate, pentru că unii n-au vrut turul doi, e destul de probabil să nu se schimbe pe măsura pe care ne-o dorim. De aceea, pentru că nu avem un al doilea tur, vă îndemn pe toți să veniți la vot, să votați util, să votați cu rațiunea și cu sufletul în același timp și să știți un lucru: cei care stau acasă și care dau acel vot de blam nu decid. Doar cei care vin la vot pot decide soarta comunității lor, așa că vă rog să vă implicați, să vă decideți viitorul în București, la sector și să alegeți în primul rând oameni onești și cinstiți. E, cred, cel mai important atribut al unui primar în ziua de azi”, a declarat Gorghiu, la ieșirea de la urne, potrivit agerpres.ro.

Ea a precizat că a votat cu emoții, „cu sufletul și cu rațiunea”, precizând că alegerea a fost una ușoară.

„Am votat cu emoții. Mi-am uitat și buletinul. Noroc că au strigat după mine membrii secției să-mi recuperez buletinul de identitate. Am votat cu emoție, dar am votat cu sufletul și cu rațiunea în același timp. A fost o alegere ușoară din punctul ăsta de vedere, pentru că am ales și pentru sector și pentru Primăria Generală soluții serioase. (…) Am ales oameni integri, serioși, onești, oameni cu experiență în administrație, care am convingerea că o să facă (…) o viață mai bună”, a mai spus Gorghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *