Skip to content
Politică

Alina Gorghiu: Mă aştept ca Nicolae Ciucă să-şi depună candidatura pentru preşedinţia PNL şi o voi susţine

Inquam Photos/George Calin

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat că se aşteaptă ca premierul Nicolae Ciucă să candideze la preşedinţia PNL, demers pe care îl va susţine.

„Va trebui să învăţăm din greşeli, va trebui să fim mai puţin impulsivi, să analizăm mai sănătos, mai cu înţelepciune, dar eu am convingerea că acest dialog din spatele uşilor din aceste zile va duce la mai multă stabilitate. Evident că era un nivel de agitaţie destul de ridicat, din moment ce s-a ajuns în acest punct. În general, când ai un premier în funcţie, cam acela este şi candidatul pentru preşedinţia partidului, având în vedere că funcţia este acum vacantă, Deci mă aştept ca Nicolae Ciucă să-şi depună această candidatura pentru preşedinţia PNL şi sigur că voi susţine această candidatură”, a declarat Gorghiu, duminică, în contextul şedinţei Biroului Politic al Partidului Naţional Liberal.

Întrebată dacă Florin Cîţu ar trebui să rămână preşedintele Senatului, Alina Gorghiu a arătat că nu vede niciun de problemă, adăugând că decizia trebuie luată de acesta. „Sigur că da, nu văd niciun fel de incompatibilitate între faptul că a demisionat din funcţia de preşedinte al partidului şi funcţia de preşedinte al Senatului. Dar asta e o decizie pe care Florin Cîţu împreună cu colegii din conducerea partidului o vor lua în viitorul apropiat”, a spus Alina Gorghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *