Skip to content
Politică

Alina Gorghiu: Nu are ce căuta un Victor Ponta la Palatul Victoria

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu s-a adresat sâmbătă celor peste 1.000 de aleşi locali liberali reuniţi la Poiana Braşov, transmiţându-le că se va bate cu toată energia de care dispune pentru a face din PNL un partid care să reuşească în competiţia cu el însuşi, pentru că în bătălia cu PSD „nu are niciun fel de emoţie că va reuşi”.

Bătălia PNL înseamnă obligatoriu să-i cerem din nou, şi de la Braşov, demisia lui Victor Ponta. Nu are ce căuta un Victor Ponta la Palatul Victoria. Acest Victor Ponta este trimis în judecată pentru fapte de corupţie, de ce să prejudicieze imaginea României în afară şi interesele cetăţenilor români. Fac un apel din partea dumneavoastră către liderii UNPR şi PSD, Gabriel Oprea şi Liviu Dragnea. Domnilor, lăsaţi din braţe acest bolnav care trage în jos România„, a transmis copreşedintele PNL, relatează jurnalul.ro.

Potrivit Alinei Gorghiu, cine va câştiga alegerile în anul 2016, într-un sistem care se prefigurează bipartid, poate guverna nu doar un ciclu electoral, ci cel puţin două, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. „Vă rog porniţi de la această analiză, pentru că este o şansă uriaşă pe care o avem să asigurăm o modernizare a României şi ritm european pentru următorii opt ani„, a spus ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *