Skip to content
Politică

Alina Gorghiu, preşedintele interimar al Senatului, la moartea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii: În cele peste şapte decenii de domnie, a avut un rol extrem de important în istoria lumii, a inspirat generaţii de britanici

Inquam Photos / George Călin

Alina Gorghiu, preşedintele interimar al Senatului, a transmis, joi, la moartea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. că în cele peste şapte decenii de domnie, a avut un rol extrem de important în istoria lumii, şi a inspirat generaţii de britanici. Sntem alături de Familia Regală şi de poporul britanic în aceste momente dureroase şi le transmitem condoleanţele noastre, se arată în mesajul de condoleanţe.

”În cele peste şapte decenii de domnie, a avut un rol extrem de important în istoria lumii. A inspirat generaţii de britanici şi va rămâne în memoria colectivă. A fost un model de eleganţă”, spune preşedintele interimar al Senatului în mesaj.

Alina Gorghiu mai afirmă că ”există o legătură puternică între noi şi Marea Britanie”.

”Suntem alături de Familia Regală şi de poporul britanic în aceste momente dureroase şi le transmitem condoleanţele noastre!”, spune Gorghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *