Skip to content
Politică

Alina Gorghiu pune tunurile pe Gabriela Firea: Este depăşită de gravitatea problemelor! EXCLUSIV

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu pune tunurile pe primarul general Gabriela Firea, în contextul celor mai stringente probleme cu care se confruntă Bucureştii.

Într-o declaraţie oferită, marţi, pentru PSnews.ro, Gorghiu a criticat-o pe Firea pentru că, deşi aceasta insistă asupra îmbunătăţirii situaţiei de la RATB, edilul ignoră alte probleme grave ale Capitalei, precum spitalele, RADET, ELCEN etc.

„Eu cred că, din nefericire, deşi aleasă primar cu majoritatea celor prezenţi la vot, cred că Gabriela Firea este depăşită de gravitatea problemelor pe care ar trebui să le gestioneze. RATB-ul e o problemă, dar să ştiţi că şi situaţia cu spitalele reprezintă o realitate dramatică a fiecărui cetăţean din România. Va veni iarna, aşa că şi căldura e o altă problemă. Sunt probleme foarte grave şi, dacă nu ai experienţă administrativă (aşa cum se întâmplă să fie doamna Firea), atunci e o provocare căreia, din păcate, cred că nu îi va face faţă cu succes. Dar, desigur, vom trăi şi vom vedea dacă am avut sau nu dreptate – din păcate, destul de curând”, ne-a spus co-preşedintele PNL.

În acest context, Alina Gorghiu a menţionat că leadershipul PNL le-a transmis „nu o singură dată” consilierilor generali liberali să ridice astfel de probleme în CGMB.

„S-a discutat la nivel de Bucureşti şi aţi văzut şi din poziţiile publice ale colegilor noştri. Pe subiectul «RATB», am şi eu o reacţie publică. Pe subiectul «sănătate», nu doar la nivel de Capitală s-a discutat de foarte multe ori. Au fost candidaţi care au avut propuneri în domeniul sănătăţii (la nivel de sectoare, la nivel de Bucureşti). Deci temele acestea există. Teoria, de principiu, o ştie toată lumea. Managementul e cel care face diferenţa”, a încheiat deputatul PNL.

1 comentariu la “Alina Gorghiu pune tunurile pe Gabriela Firea: Este depăşită de gravitatea problemelor! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *