Skip to content
Politică

Alina Gorghiu solicită eliminarea învățământului în trei schimburi

Copreședintele PNL Alina Gorghiu solicită eliminarea învățământului în trei schimburi, precizând că acesta produce inegalități în rândul elevilor.

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Alina Gorghiu îi solicită ministrului Educației să găsească o soluție la această problemă:

„Învățământul în două schimburi este nepractic și creează inegalități în privința condițiilor de învățare pentru elevi. În România există, însă, și școli unde se învață în trei schimburi: este cazul școlii 280 din sectorul 5, dar și al altor unități de învățământ, unde ”schimbul 3” termină programul la ora 20.00. Introdus ca soluție de avarie, pentru a înscrie un număr de elevi care depășește capacitatea școlii, învățământul în trei schimburi este chinuitor pentru cei mici și le reduce șansele de a avea performanțe la învățătură. Spre binele elevilor, trebuie să eliminăm organizarea orelor în trei schimburi din învățământul preuniversitar, iar Ministerul este dator să identifice o soluție. I-am adresat ministrului Educației o interpelare în acest sens.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *