Skip to content
Alegeri Politică

Alina Mungiu Pippidi: Klaus Iohannis poate să câștige al doilea mandat cu serviciile și nu cu electoratul

Alina Mungiu Pippidi a participat duminică seara în cadrul emisiunii lui Silviu Mănăstire, Dosar de Politician. Unul din subiectele abordate a fost cel al șanselor lui Klaus Iohannis de a câștiga cel de-al doilea mandat de președinte al României,

Astfel, Alina Mungiu Pippidi a atras atenția că Iohannis poate câștiga alegerile prezidențiale din 2019 cu ajutorul serviciilor și nu doar cu sprijinul electoratului. Mai mult, analistul politic a evidențiat că serviciile secrete se implică foarte mult în controlarea presei, SRI, SIE și chiar și SPP. De altfel, Alina Mungiu Pippidi a menționat că va susține orice candidat la preizdențiale care va susține o reformă reală a serviciilor, adăugând că momentan PSD ar putea să ducă la bun sfârșit o astfel de acțiune, dar nu o face.

Klaus Iohannis poate să câștige al doilea mandat cu serviciile și nu cu electoratul. Mobilizarea este succesul acestor alegeri si pentru europarlamentare si prezidentiale. Practic, îi aduce succesul presa controlată de serviciile secrete care nu ar trebui să se amestece în așa ceva, dar se amestecă. Despre SRI și SIE știm sigur că se implică. Despre SPP am avut informatii că și ei fac mai mult decât este în fișa lor de post. Au și cei de la SPP agenți de influență si crează diversiuni.

PSD pentru ca s-au lovit cu serviciile trebuie să se lupte cu ele. Eu voi sprijini orice candidat care sprijină o reformă a serviciilor. Dragnea ar putea să le reformeze și acum pentru că are majoritate parlamentară”, a spus Alina Mungiu Pippidi la Dosar de Politician.

6 comentarii la “Alina Mungiu Pippidi: Klaus Iohannis poate să câștige al doilea mandat cu serviciile și nu cu electoratul

  1. cat rahat mananca femeia aceasta!niciodata nu a prezentat nici o dovada in sprijinul a ceea ce sustine,e suficient ca „stie”ea!

  2. Nici intelectualii nu mai sunt ce erau…ii cumpără nenea Dragnea ca la piață, direct de la căruță ! Cred ca si imaculatul si democraticul FSB al lui Vladimir Vladimirovic se mira de unde atâta rana si hărnicie neghioaba la la distrugerea serviciilor de informații românești. Si asta când lângă noi, chiar acum, Ucraina, Rebublica Moldova si vecinatatea Marii Negre dau in clocot.

  3. Doamna Pippidi e o agenta pro-rusa. Daca nu e oficial, e, sigur, in inchipuirea domniei sale, pentru ca se straduieste sa submineze cu sarg exagerat increderea si speranta romanilor care gandesc pro-vest! E clar ca buna ziua. Nu stiu cum de s-a transformat astfel, nici nu ma intereseaza, ne-a pacalit ani de zile ca e un spirit elevat, progresist, dar ‘l’- ul din pronuntia dansei e prea rusesc pentru a nu o suspecta de devotiune fata de Moscova, zona recalcitranta la progres!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *