PSnews

Ultima Oră

Alt Cocoș, condamnat la închisoare. Ce pedeapsă a primit

Dacă până acum ne-am obișnuit Cu Dorian Cocoș și cu fiul acestuia Alin ca fiind personajele principale în dosare penale de renume, se pare că un primar liberal din Predeal le-a luat locul.

Primarul din Predeal, Liviu Cocoș (PNL) a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru infracșiunea de abuz în serviciu.

Curtea de Apel Brasov a respins apelul făcut de Liviu Cocoș față de decizia inițială a Judecătoriei Brașov. Cocoș a fost găsit vinovat pentru că a atribuit ilegal locuințe ANL.

Alături de Cocoș au mai fost condamnați 12 consilieri locali din mandatul trecut. Aceștia au ignorat o hotărâre judecătorească, atribuind ilegal șase locuințe ANL.

Primarul Predealului a primit o pedeapsa de un an de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de trei ani. De asemenea, lui i se interzice, „ca pedeapsa accesorie, exercitarea dreptului de a fi ales in autoritatile publice sau in functiile elective publice precum si exercitarea dreptului de a ocupa o functie implicand exercitiul autoritatii publice de stat’. „Pe durata suspendarii conditionate a executarii pedepsei inchisorii, se suspenda si executarea pedepsei accesorii”, potrivit sentintei, arată hotnews.ro

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi