Skip to content
Politică

Alt exit-poll, alte cifre. Bătălie dură pentru locul 3

Potrivit mai multor exit-poll-uri din rândul partidelor politice, miza cea mare a actualelor alegeri prezidenţiale pare a fi bătălia pentru locul trei.

Şi asta pentru că, primele două locuri şi deci candidaţii care vor ajunge în turul doi par a nu mai reprezenta o surpriză pentru nimeni. Astfel, toate sondajele la ieşirea de la urne îl dau drept câştigător detaşat pe actualul premier, Victor Ponta, cu o cifră situată în jurul a 40% din voturi, următorul loc fiind adjudecat de candidatul ACL, Klaus Iohannis, cu un procent sub 30% din voturi, potrivit b1.ro.

În schimb, locul trei este extrem de disputat în acest moment. Președintele PMP, Elena Udrea, și liderul PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, se bat pentru poziția a treia în cursa de duminică pentru Cotroceni. Lupta dintre cei doi este strânsă, diferența fiind de doar un procent.

Potrivit exit-poll-urilor, Elena Udrea este cotată cu 7% din voturile românilor, în timp de Tăriceanu ar fi obținut 6% din voturi.

1 comentariu la “Alt exit-poll, alte cifre. Bătălie dură pentru locul 3

  1. Foarte interesant ar fi–sa se publice–intentia de vot ,a tinerilor studenti–din centrele universitare din toata tara .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *