Skip to content
Politică

Alte revolte? Noi posibile proteste ale românilor în decembrie. Ce miză au acestea

Săptămâna viitoare se anunță noi proteste ale românilor. Astfel, tinerii au anunțat că vor ieși din nou în stradă pe 1 decembrie, potrivit celor de la România TV, nemulțumiți de schimbările care au avut loc pe scena politică. Astfel, tinerii ar putea aduce noi revendicări.

Senatorul PPU Ioan Ghișe a vorbit despre acest subiect într-o intervenție telefonică directă la postul România TV, duminică după amiază.

" "
" "

Potrivit lui Ghișe, scopul acestor proteste ar fi din nou unul politic și a comparat manifestațiile de stradă ale românilor, de la începutul lunii noiembrie, cu răzvrătirile ucrainienilor de la euro-maidan din 2013 când oamenii au cerut la Kiev demisia lui Viktor Ianukovici și a guvernului său: „Asa cum a fost publicat pe Facebook, in urma cu cateva sapatamani exista o coordonare de tip ocult pentru a scoate neaparat oamenii in strada. Atunci a existat un interes politic concret care le-a taiat elanul care s-a materializat in demisia premierului Ponta. Acum exista un scop politic, nu ne dam seama care e scopul acestui exercitiu, schimbarea s-a produs. Acum cred ca se produce ceva asemanator cu protestele masive din capitala Ucrainei de acum cativa ani.”, a conchis senatorul.

" "

1 comentariu la “Alte revolte? Noi posibile proteste ale românilor în decembrie. Ce miză au acestea

  1. Probabil Soros nu este multumit cu ceea ce a obtinut. Mai vrea ceva. Si tinerii frumosi si liberi vor iesi la comanda sa in strada la niste proteste ” spontane”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *