Alternativa la guvernare pe care o vrea Ciolacu: Șoșoacă, AUR și PUSL

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu se joacă de-a președintele cu Șoșoacă si Simion. Ca să forțeze alegerile prezidențiale anticipate, Ciolacu stă la aceeași masă cu extremista Șoșoacă, respinsă până și de extremiștii europeni.

În ziua în care absolvenții de liceu dau examenul maturității, premierul Ciolacu dă proba neputinței: ce se ascunde în spatele așa-ziselor consultări cu partidele.

Liberalii vor alegeri prezidențiale la termen, partenerul de guvernare Ciolacu se face că se consultă cu alte partide. Împins de ambiție să ajungă la Cotroceni, Ciolacu cheamă partidele să calce în picioare Constituția pentru alegeri prezidențiale anticipate. Marcel Ciolacu nu vrea să accepte dialogul cu partenerii de guvernare, așa că se preface că discută cu alte partide despre ce scrie clar în Constituție: alegerile prezidențiale se organizează la termen, nu când vrea un președinte de partid cu ambiții de autocrat. Singurul care chemă partidele la consultări e președintele României.

Marcel Ciolacu e într-o campanie de imagine: îl preocupă mai presus de orice propriul interes în loc să își vadă de Guvernare.  În timp ce deficitul bugetar a ajuns la 3,4% din PIB, premierul e mai preocupat să se pozeze pe stadion la meciurile naționalei de fotbal a României.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: