Skip to content
Coronavirus

Alţi doi angajaţi ai Penitenciarului Giurgiu, confirmaţi cu coronavirus

news.ro

Alţi doi angajaţi ai Penitenciarului Giurgiu au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. Poliţiştii de penitenciare nu au interacţionat cu persoane private de libertate, în prezent nefiind înregistrate cazuri de îmbolnăviri în rândul deţinuţilor.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat, vineri, că alţi doi angajaţi ai Penitenciarului Giurgiu au fost confirmaţi cu coronavirus. Cei doi poliţişti de penitenciare fac parte din grupul de contacţi atribuit primului caz, comunicat public în data de 19.04.2020, scrie News.ro.

Precizăm că, până la acest moment, cu excepţia celor patru cazuri de angajaţi confirmaţi COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Giurgiu. În continuare, unitatea de detenţie aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu şi măsurile stabilite în cuprinsul metodologiei de intervenţie a sistemului penitenciar”, a transmis ANP.

În total, 9 angajaţi ai penitenciarelor sunt confirmaţi cu coronavirus.

1 comentariu la “Alţi doi angajaţi ai Penitenciarului Giurgiu, confirmaţi cu coronavirus

  1. Pe cand testarea deținuților contacti directi ai polițiștilor (ma refer la toate penitenciarele in care au fost confirmate cazuri)?Nu contează că nu au simptome, ar fii un adevărat dezastru…..dar asa e in Romania, cum sa luam in seama dizgratiatii societății, de ce sa acordam atentie unor oameni care nu au vreo șansă la viață in cazul in care se întâmplă?Si ne mai vrem „europeni”……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *