Skip to content
Opinii & Analize

Am descoperit Transgenul Spiritual, o nouă specie de politician român

Bogdan Stoica PS News

Ai urmărit dezbaterea pe tema legilor Educației? Cu ce-a zis biserica și ce-au zis progresiștii? Îți rezum pe scurt: cultele au zis că nu le-ar deranja deloc să se dea bacalaureatul și la religie, dacă elevii vor, dar să dispară trans/gen-ul din lecții, iar ceilalți au zis că aia e educație sexuală, nu propagandă trans/gen, cât despre religie la bac – huoooooooooo!

Să le luăm pe rând.

Cultele bat câmpii cu trans-gen-ul. Nu aia trebuie să dispară din lecții, manuale, clase. Trebuie să dispară tot ce nu ține de igienă intimă, contracepție și prevenirea abuzurilor sexuale. Dacă poate cineva să-mi explice și mie logic de ce trebuie inițiați copiii în ale sexului îi mănânc pălăria. Copiii trebuie să știe doar să și le spele, să nu le frece de alți copii și să se apere când vreun adult vrea să și-o frece de ei. Atât. Nu pricep nici mort când mama dracului au căzut la pace și bisericile și progresiștii că sexul și copiii sunt compatibile, în orice formă.

Bat câmpii și progresiștii furioși că s-ar putea da bacul la religie. Pentru că n-au citit ce scria acolo. Acolo se vorbea despre o materie generică, nu dogme ortodoxe, cu principii religioase, valori religioase. Un fel de programă-almanah, nu programă-biblie. Ceea ce, sincer, mi se pare supermișto. O să dau întotdeauna de băut celui care poate face diferența și între două Ordotox și Musulman, nu doar între IOS și Android. Pentru că atunci când știi lucruri despre religia altuia, te poți purta mai mișto cu el. Dacă nu crezi, urcă-te în mașină și fugi la Bistrița. Ăia au trei biserici diferite pe o rază de 200 de metri. Știi de câte ori s-au luat de gât și de morți, între ei? Niciodată.

Ce mi s-a părut cu adevărat interesant în tărăboiul ăsta a fost furia progresiștilor. Eu mă așteptam ca progresiștii să râdă, să facă mișto-uri, să de-astea, pă superioritate și culeanu. Or, reacția lor a fost de respingere și de furie. Și mi se pare genial că progresiștii se tem de tineri care nu pun botul la vrăjeala „religia este opiumul popoarelor, duce la obscurantism, exploatare și vicii”, cum zicea Dan Barn.., scuze Vladimir Ilici Lenin. Că fix ăștia care nu cred în Dumnezeu se poartă de parcă se tem foarte tare de el. Până acum n-am mai auzit de transgenismul spiritual.

În concluzie: scoateți sexul din școli, lăsați doar igiena, contracepția și autoapărarea legate de sex. Și lăsați copiii să dea bacalaureatul la orice, nu doar la religie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *