Skip to content
Politică

Amănunte grele: Tudorache ar fi cerut unui subordonat să nu mai ia mită „o perioadă”

fredlaw.com

Directorul general al Administratiei Domeniului Public sector 1, Alin Vieru, trimis in judecata intr-un dosar de coruptie, i-a spus unui complice, in august 2017, ca primarul sectorului 1, Dan Tudorache, i-ar fi cerut ca nici el si nici subordonatii sa nu mai ia mita „o perioada”.

Afirmatia a fost facuta in timpul unei discutii cu subalternul sau Alin-Nicolae Stoian, acesta din urma primind sarcina sa ii transmita mesajul reprezentantului unei asocieri de firme, martor in dosar, de la care Vieru pretinsese bani pentru a nu rezilia un contract de prestari servicii, informează Ziare.com

Conform aceleiasi surse, mesajul a fost transmis de Alin-Nicolae Stoian în august 2017, cand s-a intalnit cu reprezentantul asocierii de firme in curtea ADP sector 1 si a primit suma de 6.800 de lei, bani care ar fi urmat sa ajunga la Alin Vieru.

Intr-o discutie ambientala cu Stoian, din 18 ianuarie 2018, Vieru a confirmat in mod repetat comunicarea „ordinului” primarului. „Si voi doi ma ascultati pe mine, da’ n-ati avut incredere, ca te-ai lasat influentat de retardata aia proasta…”, „Ba, m-a sunat… „, „Ca sa nu care cumva….”,”… si i-am zis ei si ti-am zis si tie, nu care cumva sa faceti ceva.”

Citiți AICI articolul complet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *