Skip to content
Economie

Amazon lansează o nouă versiune a tabletei Fire 7

twitter

Fire 7, tableta ieftină de 7 inch a gigantului american Amazon, are o nouă versiune, care aduce câteva noutăţi notabile, în frunte cu suportul pentru USB-C.

Amazon spune că noua versiune de Fire 7, care foloseşte vechiul design, va fi cu 30% mai rapidă decât cea anterioară, un rol în acest sens jucându-l dublarea cantităţii de memorie RAM, de la 1GB la 2GB.

Autonomia ar trebui să fie şi ea mai mare cu 40%, conform companiei americane, care estimează că aceasta va funcţiona 10 ore când este folosită pentru navigare web şi video.

Cu această ocazie, Fire 7, la fel ca şi cea mai nouă versiune de Kindle, trece la o conexiune USB-C, renunţându-se la vechiul micro-USB.

În pachet este inclus şi un încărcător, însă acesta este de doar 5W, ceea ce înseamnă că alimentarea tabletei se va face destul de încet.

Noua tabletă Fire 7 vine cu o scumpire semnificativă. Versiunea cu reclame costă 60 de dolari în loc de 50 de dolari, în vreme ce varianta fără reclame poate fi cumpărată cu 75 de dolari, informează news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *