Skip to content
Politică

Ambarcațiuni pline cu imigranți, prinse pe plajele din România

www.aljazeera.com

Trei ambarcațiuni pline cu imigranți proveniți din zonele de conflict din Orientul Mijlociu au invadat plajele din România. Aceștia au reușit să ajungă în țara noastră prin Turcia.

Migranții erau așteptați la mal de efective importante ale Poliției de frontieră și Gărzii de Coastă, scrie Antena3.ro.

Radu Tudor a declarat că ambarcațiunile nu pot veni decât din Turcia, iar această situație implică necesitatea unui dialog politic. „Dacă au accesul blocat pe ruta pe care au folosit-o până acum, automat vor veni în România pentru a pleca spre Europa de Vest”, a spus Radu Tudor la postul TV citat. Tudor a adăugat că „e nevoie de o decizie rapidă” pentru a avea o capacitate de aproximativ 3000 de imigranți. În plus, Radu Tudor a subliniat că trebuie verificat din ce țări vin, cine-i lasă să plece, cum de nu sunt identificați atâta drum și trebuie deschis un dialog politic în urma acestor verificări.

1 comentariu la “Ambarcațiuni pline cu imigranți, prinse pe plajele din România

  1. O intrebare simpla..ce se intampla daca 3 vase cu 300 de cetateni rusi ar intra in apele teritoriale ?? in modul asta santem pur si simplu cotropiti de alte natii putand sa afirme sa sant refugiati…nu pot fi intorsi din drum ? sau asta e o noua „metoda” de a ni se baga pe gat miile de „deportati ” ai doamnei Merkel …” voi va faceti ca nu vreti cotele impuse de mine „..ei or sa vina pe mare invocand motive umanitare si va dirijam noi cateva sute pe saptamana si romanii nu or sa afle , sau daca afla nu pr sa faca nimic , pentru ca deja faptul e consumat..bun scenariu , dar romanul nu este chiar prost….va multi intervievati care spun ca nu au nimic impotriva acestor ” refugiati ” , dar nu realizeaza pericolul pe termen lung..astia nu vor fi refugiati , vor fi viitorii cetateni romani de religie musulmana care nu vor dori sa vada pom de „Craciun” ” Sarbatori de Paste „..vor dori „sarbatori de sezon ” (ca in OLANDA si Belgia ) care vor fi deranjati peste cativa ani de bisericile ortodoxe sau catolice (ca in Franta si Belgia )..sant viitorii violatori , atentatori ..ei sant educati sa urasca crestinismul , au ca scop invadarea Europei , inmultirea ( si astia se impuiesc bine ) ..Erdogan a dat si un indemn ..”mergeti in Europa si faceti cate 5-6 copii „..ar trebui sa facem front comun , sa le aratam conducatorilor ca nu toleram POPULAREA TARII CU NATII STRAINE ..ajutorul umanitar e una ..dar primirea pe fata a catorva sute intr-o saptamana e prea mult AJUNGE ..sa luam pozitie ..sa nu ne lasam invadati (si asa traditiile , limba , istoria , religia ne ant zilnic siluite si falsificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *