Skip to content
Politică

Ambasada Marii Britanii, reacție dură pe tema OUG pentru primari

După ce Ambasada SUA a reacționat față de ordonanța de urgență care permite primarilor să schimbe partidul din care fac parte fără să își piardă mandatul, în cursul zilei de astăzi, 28 august, și Ambasada Marii Britanii a transmis un punct de vedere pe această temă.

Legislația privind statutul aleșilor locali este o chestiune internă a României. Cu toate acestea, așa cum am spus în numeroase alte ocazii, Guvernul britanic apreciază că modificările legislative intră în competența parlamentului ales democratic. Ordonanțele de urgență trebuie folosite pe cât de rar posibil, așa cum prevede Constituția României”, comunică Ambasada Marii Britanii la București. 

2 comentarii la “Ambasada Marii Britanii, reacție dură pe tema OUG pentru primari

  1. De cate ori ati dat asemenea comunitate si cand guvernul BOC,desi avea complicitatea totala a Nedemnului de la Cotroceni si o majoriotate parlamentara confortabila,era campionul acestor OUG?

    1. Astia despre migratia medicilor romani catre ei nu spun nimic. Pentru ca le-a facilitat-o Boc si Basescu si le pica bine. De migratia politicienilor ii freaca pe ei grija…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *