Skip to content
Politică

Ambasadoarea Olandei nu este la primul chef alături de Iordache SURSE

YouTube

După ce a ieșit la iveală o poză cu ambasadoarea Olandei la București, Stella Ronner-Grubacic, petrecând trecerea dintre ani alături de omul de afaceri Nelu Iordache (condamnat într-un dosar în care este acuzat de mai multe infracţiuni, printre care şi fraude cu fonduri europene alocate pentru construcţia autostrăzii Nădlac – Arad) și familia acestuia, ies tot mai multe detalii privind relația dintre cei doi.

Deși Ronner-Grubacic a negat că l-ar cunoaște pe administratorul SC Romstrade SRL, Evz.ro a infirmat această afirmație, contactând mai mulți apropiați ai celor două familii, descoperind astfel că petrecerea de Revelion nu este un caz izolat. În 2016, spun sursele amintite de publicația citată, la hotelul Teleferic – acolo unde au fost surprinși și la sfârșitul anului 2017 – s-ar fi bucurat aceiași protagoniști de sărbătorile de iarnă.

Mai mult decât atât, Evz.ro menționeză că ambasadoarea Olandei și soția lui Nelu Iordache, Anca, ar fi prietene intime, deși Ronner-Grubacic a susținut că nu îl cunoaște pe omul de afaceri condamnat la 6 ani şi 3 luni închisoare cu executare.

Totodată, și Ambasada Olandei în România a susținut neexistența vreunei relații între cei doi, fapt contrazis de relatarea jurnaliștilor ce au surprins cele două familii împreună, la masă: „Ambasadoarea Olandei a discutat personal cu reprezentanţii hotelului de lux Teleferic, patronat de milionarul Ştefan Ţînţ, pentru ca masa ei să fie mutată, iar ceea ce a dorit Excelenţa Sa, Stella Ronner Grubacic, s-a şi întâmplat, ea fiind mutată împreună cu familia ei şi cu familia Regelui Asfaltului Nelu Iordache la o altă masă, aflată mai în spate, acolo unde muzica nu se auzea atât de tare. La masa la care au stat membrii familiei Grubacic şi cei ai familiei Iordache a luat loc, la un moment dat, şi fostul comisar-şef din cadrul DGA, Petru Pitcovici, arestat în trecut pentru că ar fi ajutat reţeaua de traficanţi de cocaină condusă de Dan Chioru, pe numele său real Sandu Simion.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *