Skip to content
Politică

Ambasador rus Valery Kuzmin, oaspete de seamă a lui Marian Oprișan la Focșani / Baronul PSD de Vrancea, prins în mijlocul unor controverse puternice

Inquam Photos / George Călin

Ambasadorul Rusiei la București, Valery Kuzmin, a fost primit sâmbătă de către baronul PSD Marian Oprișan la Focșani cu ocazia la festivalul anual al viei și vinului, scrie B1.

Pe 5 octombrie, Ambasadorul Rusiei în România V.I.Kuzmin cu soția, conform bunei tradiții, a participat la festivalul anual al viei și vinului „Bachus Vrancea 2019” în muzeul satului Focșani.

În Crângul Petrești a fost organizat un târg agricol, la care au fost prezentate diferite produse ale agriculturii locale, de la vin la miere, precum și meșteșuguri populare. La eveniment au asistat ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale P.Daea, președintele Consiliului Județean Vrancea M.Oprișan și alți reprezentanți ai autorităților județene. Invitaților festivalului li s-a oferit un program artistic și folcloristic„, a anunțat, luni, Ambasada Rusiei la București pe Facebook.

Acest eveniment vine într-o perioadă în care Marian Oprișan a generat numeroase controverse.

Mama mea sunt eu. Da? Ca să nu avem niciun fel de discuții”, a fost replica lui Oprișan când a fost întrebat, de către jurnalista Paula Herlo de la Pro TV, cum a reușit mama sa, pensionară fiind, să cumpere un teren în București, în parteneriat cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu.

Tot jurnalista Paula Herlo a dezvăluit cum baronul Oprișan tăia curentul în tot județul când au fost difuzate materiale compromițătoare despre el.

De altfel, Marian Oprișan a încercat o lovitură de forță care să îl facă să controleze partidul după plecarea lui Liviu Dragnea la Rahova, dar a sfârșit prin a fi dat jos de pe scena Congresului PSD în huiduielile celor prezenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *