Ambasadorul Andrei Muraru, petrecere de Crăciun la reşedinţa vicepreşedintei SUA, Kamala Harris

Muraru Kamala Harris
foto: Andrei Muraru

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a sărbătorit Crăciunul în stil american, la petrecerea organizată de vicepreşedintele Statelor Unite, Kamala Harris, la reşedinţa sa oficială.

Muraru a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de Kamala Haris şi soţul acesteia, Doug Emhoff.

„M-am bucurat împreună cu Andreea de petrecerea de Crăciun în stil american, invitați de Vicepreședinta SUA, Kamala Harris, la reședința sa oficială. I-am mulțumit doamnei Vicepreședinte pentru prietenia sa nestatornică pentru România și am rememorat împreună cu Al Doilea Domn al Statelor Unite, Doug Emhoff, eforturile continue pentru combaterea antisemitismului. Prietenia și alianța dintre țările noastre este făcută să dureze în fața oricăror provocări”, a scris Muraru pe contul său de Facebook. .

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL