Skip to content
Politică

Ambasadorul Franţei: Vom continua să apărăm împreună libertatea care nu poate fi ucisă

Ambasadorul francez la Bucureşti, François Saint-Paul, a mulţumit, joi, autorităţilor române, reprezentanţilor presei şi societăţii civile pentru mesajele de condoleanţe şi solidaritate, subliniind că România şi Franţa vor continua împreună să apere libertatea care nu poate fi ucisă.

„Doresc astăzi să mulţumesc întregii Românii pentru mesajele de condoleanţe şi de solidaritate pe care Franţa le primeşte. Doresc, de asemenea, să mulţumesc tuturor autorităţile române, dar şi reprezentanţilor media şi societăţii civile pentru mesajele transmise”, a declarat, joi, ambasadorul Franţei în România, François Saint-Paul, într-o scurtă declaraţie de presă susţinută în faţa sediului misiunii diplomatice din Bucureşti, notează Mediafax.ro.

„Aceste mesaje stau mărturie a faptului că România este astăzi alături de Franţa pentru a exprima mesaje de doliu şi compasiune faţă de victime şi rudele lor. Aceste mesaje sunt importante şi valoroase. Aceste mesaje de solidaritate venite din România au o importanţă mult mai mare, ele stau mărturie a faptului că împărtăşim împreună valorile democraţiei, ale libertăţii, ale libertăţii de exprimare şi ale libertăţii presei”, a spus diplomatul francez.

„Vom continua să apărăm împreună libertatea care nu poate fi ucisă”, a mai spus François Saint-Paul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *