Skip to content
Politică

Ambasadorul Hans Klemm, mesaj către familiile militarilor români uciși în Afganistan

Ambasadorul Hans Klemm, mesaj către familiile militarilor români uciși în Afganistan!

Astfel, ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, își exprimă regretul față de moartea celor doi militari români aflați în misiune în Afganistan și apreciază că valoarea soldaților români în cadrul misiunii NATO în Afganistan „continuă să demonstreze cel mai înalt grad de angajament în apărarea libertății și democrației”.

Hans Klem transmite condoleanţe familiilor celor doi militari români morţi în Afganistan.

„Am fost întristat să aflu de moartea plutonierului Iulian Dumitrescu și a sergentului Adrian Vizireanu, în urma unui incident ce a avut loc în Kandahar, Afganistan, și de rănirea unui al treilea militar român”, declară ambasadorul, potrivit unui comunicat al Ambasadei SUA la București.

„Doresc să îmi prezint condoleanțele, din partea mea și a Statelor Unite ale Americii, către familiile și prietenii plutonierului Dumitrescu și sergentului Vizireanu și către colegii lor. De asemenea, îi doresc o refacere rapidă soldatului rănit”, a adăugat ambasadorul Klemm.

El a apreciat implicarea forțelor române în misiunea NATO din Afganistan.

„Valoarea soldaților români în cadrul misiunii NATO în Afganistan continuă să demonstreze cel mai înalt grad de angajament în apărarea libertății și democrației”, a subliniat Hans Klemm, potrivit romaniatv.net.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *