Skip to content
Politică

Ambasadorul Marii Britanii, mesaj înainte de turul II al alegerilor

O reacţie privind votul din diaspora vine din partea Ambasadorului Marii Britanii la Bucureşti. Diplomatul speră ca în turul doi al alegerilor prezidenţiale situaţia la secţiile de vot din străinătate să fie mai bună decât în primul tur.

Într-o declaraţie pentru Mediafax, şeful reprezentanţei diplomatice britanice, Paul Brummell nu a comentat organizarea alegerilor, dar şi-a exprimat în schimb speranţa ca pe 16 noiembrie să nu fie cozi prea lungi, iar toţi cei care doresc să voteze să o poată face.

Întrebat dacă Marea Britanie are temeri că anul viitor lupta anticorupţie în România ar putea înregistra un recul, oficialul britanic a declarat că Londra este pregătită să lucreze cu oricine va ajunge preşedinte, relatează digi24.ro.

2 comentarii la “Ambasadorul Marii Britanii, mesaj înainte de turul II al alegerilor

  1. Anul viitor lupta anticoruptie nu va inregistra nicun recul.Vor fi date dumul la cele 500 de dosare in care sunt vizate nume grele ale PDL. Apoi sunt dosarele lui Basescu, cel mai corupt cetatean, penalul penalilor, cum sa opreasa motoarele DNA chia cand au ajuns la Traian Basescu si clica lui. Din partea ailalta i-au luat pe toti, au mai ramas Tata-Socru, Daciana si Andrei. Dupa ce ii iau si pe astia DNA rsufla usurat si poate raporta indeplinirea misiunii.

  2. O reactie exceptionala a unui adevarat gentleman ! Respect, domnule ambasador ! Se vede clasa unui adevarat diplomat. Englez, nu german !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *