Skip to content
Politică

Ambasadorul Olandei denunță „frăția cătușelor”. Ce spune despre cazul Voicu-Păun

Ambasadorul Olandei la Bucureşti, Stella Ronner Grubacic, a declarat, în cursul zilei de astăzi, că imunitatea nu ar trebui folosită de către parlamentari ca un scut.

„În ceea ce priveşte imunitatea parlamentarilor aş dori să spun că, desigur, nu comentăm cazuri individuale, dar ar trebui reamintit că fiecare este egal în faţa legii şi de aceea chestiunea imunităţii ca atare nu ar trebui folosită de către parlamentari ca un scut în spatele căruia să se poate ascunde”, a afirmat diplomatul olandez.

Reamintim că, ieri, plenul Camerei Deputaţilor a respins cererile DNA pentru încuviinţarea reţinerii şi arestării deputatului PSD Mădălin Voicu. În cazul deputatului Nicolae Păun, a fost aprobată reţinerea, însă ulterior şedinţa Camerei a fost suspendată din lipsă de cvorum.

2 comentarii la “Ambasadorul Olandei denunță „frăția cătușelor”. Ce spune despre cazul Voicu-Păun

  1. Mai Grubacic, procurorii isi pot face treaba linistiti, cu impricinatul in liberatate. La voi intai se aresteaza si apoi se judeca? Parlamentul nu a aprobat arestarea, pentru ca respectivii pot fi cercetati in stare de libertate. Nu sunt indivizi periculosi, nu se uraca cu masina pe trotuar si nici nu ucid femei in lift.

  2. Pana cand se amesteca acesti ambasadori in treburile interne ale Romaniei?
    Nu tin partea penalilor,la inchisoare cu ei, dar nu suport sa fim condusi de altii din afara tarii. De fapt, daca am avea politicieni cu oua nu s-ar mai intampla asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *