Skip to content
Externe

Ambasadorul României la Beijing, implicat într-un accident de circulație. Precizările MAE

caleaeuropeana.ro

Ministerul Afacerilor Externe de la București a confirmat, vineri, faptul că ambasadorul României în China, Vasilică Constantinescu, a fost implicat într-un accident de circulație, confirmând informații apărute în spațiul public privind acest incident ce ar fi avut loc acum câteva săptămâni.

”Cu privire la informațiile apărute în mass-media referitoare la implicarea ambasadorului României la Beijing într-un accident de circulație, fără victime, MAE precizează că situația semnalată face deja obiectul unor cercetări în curs, aspectele în cauză fiind tratate cu maximă seriozitate. În acest moment al cercetărilor, nu pot fi oferite informații suplimentare”, transmite MAE.

Precizările MAE vin după ce Dan Tomozei, un jurnalist român care activează în China, a dezvăluit în cursul zilei de joi faptul că ambasadorul român la Beijing, Vasilică Constantinescu, ar fi făcut praf un autobuz, după ce a condus mașina în stare de ebrietate.

„Avem ambasador care se urcă beat la volan, face accident, distruge o mașină diplomatică și un autobuz, fuge de la locul accidentului, fiind băut, se ascunde în rezidența diplomatică. Să ne spună MAE dacă i s-a întâmplat ceva, că asta s-a întâmplat acum câteva săptămâni”, a afirmat Dan Tomozei,

2 comentarii la “Ambasadorul României la Beijing, implicat într-un accident de circulație. Precizările MAE

  1. Ambasador in China este Basil Constantinescu – asa zisa „excelenta” este un taran batucit de pe langa Targoviste adus in MAE de Savuica comunistul var cu Elena Ceausescu. Acest Vasile, nu Basil cum ii place lui sa isi breduiasca numele primit de la parinti si de care se pare ca ii este tare rusine este un isteric cu probleme grave de comportament, frustrat si care este avid de bani nemunciti, iar nevasta-sa se ocupa cu trimiterea la munca pentru comisioane nedeclarate babane a unor chinezi amarati in UE si Romania!

  2. Cum l-au verificat pe asta cand a plecat la post, un neica nimeni care nu a mai lucrat afara ca reprezentant al Romaniei nici macar ca sofer sau portar si l-au trimis direct ambasador? Ca fara aviz de la baieti nu pleaca nimeni la post ca toti se acopera de hartii – dar acum sa vada si ce au mai scris prin ele! Trebuie sa ajungem sa ne facem de cacao chiar si la nivel de ambasador cu cretinii astia care sunt trimisi afara si oricum nu muncesc si stau numai in chefuri, orgii si afaceri personale cu resedinte platite din tara, soferi, masini, femei de serviciu, bucatarese, portari, gradinari? Constantinescu asta ca ambasador de ce nu a mers cu soferul si s-a dus singur – isi cumpara droguri, dadea documente secrete la chinezi sau facea afaceri necurate de se ferea de sofer si personalul de securitate care trebuia sa il insoteasca oriunde iese din ambasada?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *