Skip to content
Politică

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a vizitat, joi, uzina Ford de la Craiova

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a afirmat, joi, la Craiova, unde a vizitat fabrica Ford, că România trebuie să continue lupta împotriva corupției, capitol la care a avut un start foarte bun care a început să fie recunoscut la nivel regional și internațional.

„Corupția este furt din bunuri publice pentru profit personal, afectează românii de rând, dar afectează în mare măsură și comunitatea de afaceri”, a afirmat ambasadorul american, răspunzând unor întrebări din partea presei.

Întrebat dacă a văzut îmbunătățiri în acest domeniu, ambasadorul american a afirmat că DNA-ul, justiția, au început să adune un palmares pozitiv în ceea ce privește rezolvarea cazurilor de corupție.

„Da, cred că România ar trebui să fie mândră de munca începută în mod special în zona judiciară. DNA-ul, justiția română, a început în ultimii ani să adune un palmares foarte pozitiv în privința anchetării, punerii sub acuzare, condamnării, iar mai apoi pedepsirea celor ce au furat de la poporul român. Acest lucru trebuie să continue, sunt convins că așa va fi, Guvernul Cioloș a zis foarte clar că intenționează să dea resurse DNA-ului și să susțină o justiție independentă. Aceasta este o luptă ce va trebui să continue o lungă vreme, însă România a avut deja un start foarte bun, un start ce începe să fie recunoscut regional și internațional datorită eficienței sale”, a răspuns ambasadorul SUA în România.

Ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm, a vizitat, joi, fabrica Ford din Craiova, cu ocazia sărbătoririi de către compania americană a atingerii cifrei de un milion de motoare EcoBoost 1,0 l fabricate în uzinele de la Craiova și Koln, precizează realitatea.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *