Skip to content
Politică

Ambasadorul SUA la București, întâlnire în mediul online cu românii

Ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm, îi invită pe români să ia parte la o discuție online despre diplomație, mandatul său, prietenia dintre SUA și România și schimburile culturale și educaționale dintre cele două țări, se arată într-un comunicat de presă.

Discuția va avea loc pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la București, joi, între orele 15.00 și 16.00, informează b1.ro.

„Ambasadorul Hans Klemm a sosit în România cu două luni în urmă. Interesat de România încă din anii studenţiei, graţie profesorului său, distinsul scriitor şi critic literar Matei Călinescu, şi fermecat de limba, istoria şi cultura României, ambasadorul a declarat că îşi doreşte un dialog deschis şi productiv cu românii, atât în persoană, cât şi online.

Joi, 19 noiembrie 2015, între orele 15:00 şi 16:00, ambasadorul Hans Klemm îi invită pe români la o discuţie online despre diplomaţie, mandatul său de ambasador în România, prietenia SUA-România, schimburile culturale şi educaţionale dintre cele două ţări.

Discuţia va avea loc pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la Bucureşti.

Puteţi adresa întrebări pentru ambasador în română sau engleză pe pagina evenimentului acum sau în timpul discuţiei online”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *