Skip to content
Politică

Ambasadorul SUA Zuckerman pune cruce pe interesele Chinei în România. Silviu Mănăstire: Șah mat pentru sinofilii de la București

Jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire, moderator al emisiunii Dosar de Politician, de la postul B1 TV, a comentat într-un mesaj pe pagina personală de Facebook declarațiile ambasadorului SUA, Adrian Zuckerman, privind accesarea tehnologiei 5G în România și a reactoarelor de la Cernavodă.

„Șah mat pentru sinofilii de la București!

Ambasadorul SUA Zuckerman a declarat in prima lui ieșire oficială ca RP Chineza nu poate accesa in România afacerile “tehnologiei 5 G și reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă”. Case closed! Aveți grija la șpăgile pe care le-ati încasat deja de la chinezi”.

Totodată Sivliu Mănăstire a menționat și întrebările acordate președintelui Iohannis privind interesele economice ale Chinei.

Ce l-am întrebat pe președintele Iohannis in dezbaterea de la BCU.

“Silviu Mănăstire l-a întrebat pe Klaus Iohannis despre interesele economice ale Chinei, reactoarele de la Cernavodă și licitația pentru 5G, precum și dacă acesta a avut discuții cu Trump pe aceste proiecte. Iohannis: cred că este important ca un aliat strategic să fie foarte precaut la potenţialele pericole puse de tehnologia 5G chineză şi este în aceeaşi măsură importantă şi precauţia în domeniul energiei – cum ar fi dezvoltarea tehnologiei nucleare cu influenţă din partea regimului comunist chinez, mai ales acum, la comemorarea a 30 de ani de la căderea regimului comunist”.

În aceași postare, jurnalistul prezintă și declarația lui Adrian Zuckerman, despre interesele Chinei în România.

„Declarația de azi a noului ambasador al SUA, Adrian Zuckerman, despre interesele Chinei in România:

“Cred că este important ca un aliat strategic să fie foarte precaut la potenţialele pericole puse de tehnologia 5G chineză şi este în aceeaşi măsură importantă şi precauţia în domeniul energiei – cum ar fi dezvoltarea tehnologiei nucleare cu influenţă din partea regimului comunist chinez, mai ales acum, la comemorarea a 30 de ani de la căderea regimului comunist”, a mai scris Silviu Mănăstire pe pagina sa de facebook.

1 comentariu la “Ambasadorul SUA Zuckerman pune cruce pe interesele Chinei în România. Silviu Mănăstire: Șah mat pentru sinofilii de la București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *