Skip to content
" "
Politică

Ambasadorul Turciei în România, vizită de lucru la CCIR

CCIR

Ambasadorul Republicii Turcia în România, Excelența Sa domnul Osman Koray Ertaș, a fost prezent joi la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), alături de Güven Güngör, președinte al Asociației Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD), cu ocazia unei vizite de lucru.

Vizita de lucru s-a desfășurat în contextul în care Güven Güngör  a preluat portofoliul de președinte al TIAD, conform unui comunicat al CCIR.  Obiectivul principal al întrevederii a fost acela al dezvoltării relațiilor economice bilaterale prin intermediul organizării unei misiuni economice în Turcia.

Președintele CCIR, Mihai Daraban, a afirmat că susține toate companiile românești care doresc să acceseze piețe din afara Uniunii Europene (UE), solicitând TIAD să stabilească obiectivele comune de colaborare dintre cele două organizații, pentru ca în final să fie stimulate investițiile turcești în România.

„Volumul schimburilor comerciale România-Turcia a înregistrat o creștere, la nivelul anului 2017, de aproximativ 800 mil. euro față de anul precedent. Am toată încrederea că această creștere va continua și pe parcursul anului în curs”, a spus Mihai Daraban.

Comunicatul CCIR poate fi citit integral AICI.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *