Ambasadorul Marii Britanii, mesaj pentru victimele tragediei de la Crevedia

Ambasador Marea Britanie - Noble
Sursa foto: oto: Inquam Photos / Octav Ganea

Societăţile noastre depind de curajul şi altruismul bărbaţilor şi femeilor care lucrează pentru serviciile de urgenţă, a transmis, luni, ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, într-un mesaj pentru victimele exploziilor de la Crevedia.

„Aş vrea să transmit cât de tulburat sunt de exploziile de la Crevedia. Gândurile noastre sunt alături de familiile celor care şi-au pierdut vieţile şi de cei care au fost răniţi şi ne rugăm pentru ei. Societăţile noastre depind de curajul şi altruismul bărbaţilor şi femeilor care lucrează pentru serviciile de urgenţă”, a arătat diplomatul, citat de AGERPERS.

Aceştia „au câştigat, din nou, respectul nostru şi recunoştinţa noastră pentru misiunea lor publică, de a înfrunta pericolul”, a adăugat Noble.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunţat că în urma exploziilor de sâmbătă de la o staţie GPL aflată pe DN 1A, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, două persoane au murit, au fost 58 de răniţi, dintre care 39 pompieri, 2 poliţişti şi 2 jandarmi. Mai mulţi răniţi au fost transferaţi la spitale din Belgia, Austria, Italia şi Germania.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: