Amendă pentru organizatorii UNTOLD: cuantum maxim, plata pe loc

UNTOLD
Sursa foto: CLUJ.COM/ UNTOLD

Organizatorii festivalului UNTOLD au fost amendați de către inspectorii de la ISU Cluj cu suma de 2.500 de lei pentru blocarea căilor de acces pe stadionul Cluj Arena la concertul Imagine Dragons, acesta reprezentând cuantumul maxim. Amenda a fost achitată în aceeași zi, au precizat cei de la ISU.

La recitalul susținut de Imagine Dragons stadionul a fost arhiplin, foarte multe persoane rămânând pe dinafară. Se pare că numărul biletelor vândute a depășit capacitatea aprobată de ISU și anume 63.800 de persoane. Ca atare, căile de acces în tribune au fost curând invadate. Noroc că n-a fost cazul unei evacuări rapide a arenei.

Suma achitată ca amendă, și anume 2.500 de lei, li s-a părut unora derizorie, în comparație cu profitul generat de festival, arată cluj24.ro.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL