Skip to content
Politică

Amenințare fără precedent din ACL. „Să n-ajungă PSD să aibă baraca lângă DNA”

Amenințare fără precedent din tabără prezidențiabilului ACL Klaus Iohannis.

În cadrul unei declarații de presă, prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a răspuns afirmației președintelui executiv al PSD Liviu Dragnea care s-a arătat extrem de deranjant că în vechiul sediu al USL se află acum democrat-liberali,

Predoiu i-a răspuns acestuia că nu numai sediul PNL l-au pierdut, ci urmează să piardă și clădirea Guvernului.

„ Vreau să îi mai spun domnului Dragnea că nu doar sediul PNL l-au pierdut, va mai fi și clădirea Guvernului, nu se știe cu sediul PSD ce se întâmplă , care a fost cumpărat nu tocmai în regulă, așa cum a scris presa la vremea aceea. Să nu ajungă să aibă ca sediu o baracă pe lângă DNA, să nu mai cheltuie bani pe autobuz”, a spus Predoiu.

Și premierul Victor Ponta s-a declarat neplăcut surprins privind prezența democrat-liberalilor în fostul sediu USL.

8 comentarii la “Amenințare fără precedent din ACL. „Să n-ajungă PSD să aibă baraca lângă DNA”

  1. Dac Johannis s-a considerat urmasul grupului nazist etnic german, condamnat la Nurnberg si a acum vrea sa fie Presedintele Romaniei.
    Nu vrem un neonazist sa ne fie presedinte
    Jos Johannis!

  2. Just, Just, de asta trebuie facuta schimbarea pana la capat. Daca iese Iohannis Presedinte va fi continuitate. Kiovesi va calari in continuare numai pe pesedisti, conservand mafia basista. Daca nu sunt schimbate Kiovesi si Livia Stanciu, clanurile care roiesc in jurul lui Basescu, Udrea, Boc, Blaga, Duta, Blejar, Anastase, Predoiu, Macovei, Videanu generile lui Basescu, Ioana basescu, cuscru lui Basescu vor spolea in continuare tara, nu le va ajunge banii, vor lua din pensiile si salariile oamenilor, cum au mai facut. De ei nu se vor atinge nimeni, cum nu s-au atins nici pana acum. Zac cele 500 de plangeri ale Corpului de Control, ale Curtii de conturi in nelucrare. Pe dosarele lui Blejnar , Nelu Iordache, Duta s-a depus praful zac de 4-5 la DNA,nu mai nicio continuitate.

  3. Predoiule tu esti scalvul lui BASE si unul din seful informal al DNA. Tine minte doua chestiuni foarte importante: data de 22.12.2014 si sloganul DREPTATE PANA LA CAPAT! Atunci DNA incepe sa ARESTEZE CIUMA PORTOCALIE.

  4. Va dati seama cat de penali sunt basistii astia daca sunt atat de ingroziti, de inspaimantati ??? Predoiule, se strange latul, ca sub semnatura ta de legalitate s-au facut toate furturile guvernului Boc !!! In afara de furturi, ai semnat pentru taierea de salarii si impozitarea de pensii ! Si pentru indemnizatiile mamelor si ale persoanelor cu dizabilitati si indemnizatia de somaj, ca nu va mai ajungea, banditilor ! Cu criminalul ala de Duta ati furat pana si medicamentele muribunzilor! Si daca tu crezi ca de justitia asta basista vei putea scapa cumva, cum crezi ca vei scapa de mania lui Dumnezeu ? Chiar daca nu va pasa inca, pentru ca voi nu aveti Dumnezeu, nemernicilor !

  5. Daca PSD-istii penali incap intr-o baraca langa DNA, inseamna ca e de bine. Pentru ei, pentru basisti, ar trebui mutat DNA-ul langa Palatul Parlamentului, ca doar acolo ar avea ei loc toti ! Si ar canta chiar inghesuiti ‘verde-nrourat’ !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *