Skip to content
Politică

Amenințare INEDITĂ a Elenei Udrea pentru Victor Ponta. Ce îi transmite șefului PSD

Elena Udrea, prezidențiabilul PMP, a participat duminică, alături de Emil Boc și alți lideri ai partidului, la un festival de arte marțiale pentru copii.

La terminarea acestui festival, Udrea a lansat o amenințare inedită la adresa premierul. Aceasta a ținut să precizeze să este pregătită să îl bată…. chiar și fizic pe prezidențiabilul PSD, Victor Ponta.

”La „Festivalul de arte marţiale” am învăţat de la tinerii sportivi suficiente mişcări încât, la o adică, să îl pot bate şi fizic pe Victor Ponta dacă este nevoie. Am primit chiar şi o diplomă care atestă noile mişcări pe care le-am învăţat.
Sunt şi mai pregătită să-l bat pe Victor Ponta în turul II şi să câştig Preşedinţia României.

M-a bucurat foarte mult să văd că şi copiii din ziua de astăzi fac sport, lucru care îmi întăreşte convingerea că investiţiile în infrastructura sportivă din mandatul meu de ministru al Dezvoltării au fost foarte bune”, a explicat prezidențiabilul PMP.

Udrea s-a lăudat pe pagina sa de facebook chiar și cu o diplomă care atestă ”bunele performanțe la festivalul de arte marțiale.”

udrea shogun udrea shogun2

5 comentarii la “Amenințare INEDITĂ a Elenei Udrea pentru Victor Ponta. Ce îi transmite șefului PSD

  1. O golanca ! Ce pretentii sa ai de la parasutista asta basista, gata de smardoiala ? In alta ordine de idei, eu zic ca nu ajunge la Ponta, ca o „indoaie” Gabi Firea ! :))))))

  2. In definitiv , spre a transforma placerea in seninatate , e necesar ca aceasta sa fi devenit -PLICTIS . De altfel , la seninatate se ajunge trecand prin plictiseala . Chiar si DUREREA , spre spre a deveni creatoare , mai inainte de toate trebuie sa devina PLICTIS . CEZARE .

  3. Vaaai, această” admiratoare” a doamnei Udrea, a devenit chiar o susținătoare a doameni Udrea. Pe diplomă scrie mare” susținător PMP”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *