Skip to content
Politică

Ameninţări fără precedent înainte de alegerea viitorului şef al PNL Timișoara. A fost nevoie de intervenţia poliţiei

pressalert.ro

Membrii filialei PNL Timișoara își aleg astăzi noua conducere, iar tensiunile dintre cele două tabere s-au făcut simțite încă de la intrarea în clădirea Filarmonicii „Banatul”.

Tensiunea e în creștere la sala „Capitol”, iar Liviu Cocean reclamă faptul că a fost amenințat de secretarul general al PNL Timiș: „mi-a spus Groza că lucrurile nu vor rămâne așa. Nu știu ce-o să-mi facă, vreau să văd. Probabil că o să trebuiască să ocolesc Sânnicolau”.

La prima oră, punctele de acces erau blocate agenții de pază ai unei firme contractată de Dănuț Groza, primar în Sânnicolau Mare și secretar general al filialei județene. Asta l-a deranjat pe deputatul Claudiu Chira, care a sunat la Poliție, iar un echipaj de Ordine Publică s-a deplasat la fața locului, potrivit Press Alert.

Polițiștii au verificat contractul dintre firma de pază și organizatorii evenimentului, și apoi au plecat. Între timp, presa a aflat că nu are acces în sală decât la conferința de presă la ora 15.00 și eventual la discursurile candidaților.

Alin Nica, președintele interimar al PNL Timiș, a ascultat cuminte decizia secretarului general în privința măsurilor luate, mai notează sursa citată.

Accesul membrilor PNL în sală a fost permis de la ora 9.00, organizatorii avertizându-i pe cei de la firma de pază că s-ar putea forța intrarea de către liberalii care nu sunt pe convocator, din alte organizații locale.

După ce susținătorii lui Raul Ambruș s-au așezat în zona meselor unde se consemna prezența membrilor, pentru a supraveghea ce se întâmplă, agenților de pază li s-a cerut să-i introducă direct în sală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *